The Body Shop Albania

Hidhi një sy këtyre produkteve...

Po këto i ke parë?

Love Your Body Club

Bashkohu me klubin tonë të Besnikërisë

MARS

KËSHILLA​

Jeni duke kaluar në produkte vegane? Trajtimet tona të palodhura të bukurisë vegane e duan trupin tuaj
nga koka te këmbët, nuk kërkohet kompromis. 

Shikoni produktet tona vegane më të pëlqyera!

CT13_c00362_EDELWEISS_2022_Q2_ECOM_PLP_INROIPS634-scaled[1]

A e dinit? Formulimet tona të produkteve janë 100% vegjetariane dhe 60% janë vegan!

shkëlqe me dashuri për veten

Zbuloni pse aktivistja Jameela Jamil dhe të tjerët i janë bashkuar misionit tonë të dashurisë për veten.

Këshillat tona...

INZAELE012_CT5_DESK_Shop.jpg

Bukuri Vegane dhe Vegjetariane

Nëse i keni thënë ndonjëherë një përshëndetje një qeni, keni parë një dokumentar për natyrën ose një foto të një dhie të vogël, do ta dini se kafshët janë shumë të veçanta

INZAELE012_CT5_DESK_Everyday[1]

Veganët e Përditshëm

Ne mund të kemi bërë premtimin tonë vegan, por jemi të vetëdijshëm se nuk jemi njerëzit e parë që e
kemi këtë ide.

CT13_c00362_EDELWEISS_2022_Q2_ECOM_PLP_INROIPS634[1]

Edicioni Ynë Vegan

Ne po e bëjmë më të lehtë se kurrë zgjedhjen e bukurisë vegane dhe rutinave të kujdesit të lëkurës
me linjën tonë të prodhimeve vegane e cila është në rritje – për t'ju ndihmuar të siguroheni
ju jeni të mbuluar – nga koka te këmbët.

CA_210209_W06_Q1_CleansersToners_2a

Trupi & Shpirti

Jeta është e shkurtër dhe trupi juaj është i bukur. Ju nuk jeni një smartphone dhe nuk keni nevojë për një azhurnim.

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.