The Body Shop Albania

BUKURI VEGANE DHE VEGJETARIANE

100% VEGAN. JEMI NË RRUGË PËR ATY.

Nëse i keni thënë ndonjëherë një përshëndetje një qeni, keni parë një dokumentar për natyrën ose një foto të një dhie të vogël, do ta dini se kafshët janë shumë të veçanta. Ata janë gjallë duke kujtuar se ky planet nuk është krijuar vetëm për ne. Disa nga këto krijesa kanë qenë shumë kohë përpara nesh, duke mbështetur ekosisteme të mëdha. Shumë prej tyre dinë të luajnë, ndjejnë frikë, vuajnë. Shumë prej nesh e kuptojnë këtë në mënyrë intuitive, por disi produktet shtazore vazhdojnë të shfaqen në bukurinë tonë.

Sigurisht, ju keni bërë atë që mundeni. Ju jeni përpjekur të bëni zgjedhjet e duhura, por ka shumë zgjedhje për të bërë. Edhe me qëllimet më të mira, ka ende shumë për ndikimin etik të bukurisë që fshihet nën qilim.

Lajm i mirë për ju është se ne me të vërtetë kujdesemi për atë që është nën tapet. Dhe kjo nuk është rodeoja jonë e parë. Ne kemi lindur të gatshëm për këtë.

SI FILLOI

Kur Anita Roddick themeloi The Body Shop në 1976, ajo futi një dashuri radikale për planetin në ADN-në tonë. Kur ajo filloi revolucionin etik, ajo nuk ishte ngatërruar. Ajo mbajti qëndrimin e saj përballë kritikëve të saj dhe hapi rrugën për një botë më të drejtë dhe më të bukur. Ajo ishte pioniere e programit tonë të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit dhe praktikave të qëndrueshme të bukurisë pa egërsi. Ajo nxiti transparencën nga industria dhe një mënyrë të të bërit biznes që i kishte rrënjët në mirësi. Me këtë pragmatizëm të vetëm, ajo hodhi themelet për qasjen tonë ndaj bukurisë. 

Deri më sot ne jemi përpjekur të mbajmë premtimet e saj dhe të vazhdojmë me misionin e saj; nga prezantimi i paketimit të ricikluar të plastikës së fundmi, te ndërtimi i një programi global të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit afatgjatë. Ne gjithmonë mendojmë për mënyrat se si mund të përveshmë mëngët për ta bërë botën një vend më të mirë. 

Aktualisht formulimet tona të produkteve janë 100% vegjetariane dhe 60% vegane. Tani kemi vendosur ta rrisim atë një shkallë. Kemi kënaqësinë t’ju bëjmë të ditur se deri në fund të vitit 2023, e gjithë portofoli ynë i formulimeve të produkteve do të certifikohet nga Shoqëria Vegane. *

PSE KA RËNDËSI

I gjithë procesi i të qenit vegan kërkon pak detyra shtëpie. E vërteta është se ka shumë gjëra të çuditshme që industria nuk po nxiton t’ju tregojë. 

Përbërësit e bukurisë mund të turbullojnë. Ju duhet të spërkatni veten me gëzim në produktet tona, jo të hutoni mbi etiketat për të kontrolluar se ato përputhen me vlerat tuaja. Kjo është puna jonë. Ne e dimë se ju thjesht dëshironi të ndiheni më të mirën tuaj, ndaj ne po zotojmë të kujdesemi për pjesën tjetër. 

Për ne kjo nuk ka qenë kurrë një trend. Nuk ka nevojë të jetë një zakon i shtrenjtë apo një klub ekskluziv. Bëhet fjalë për një respekt të përditshëm dhe të përditshëm për jetën e kafshëve dhe një dashuri të pakushtëzuar për krijesat e gjalla.

Nëpërmjet punës së palodhur, pasionit dhe angazhimit të ekipeve tona – ne jemi këtu për të hequr problemin etik nga duart tuaja të buta dhe të ushqyera.

PINKY PROMISE

Kur bëjmë premtime, duam të sigurohemi se mund t’i mbajmë ato. Të bëhesh i certifikuar Vegan nuk është një shëtitje në park për një kompani të përmasave tona, por ne me të vërtetë kemi qenë duke e bërë atë në prapaskenë. Kjo gjë kërkon planifikim të kujdesshëm. Ekosistemi është i balancuar në mënyrë delikate, kërkon kohë për t’u siguruar që disa nga komunitetet lokale që kanë furnizuar produktet tona me prejardhje nga kafshët janë gati që ne të bëhemi vegan. Ndërsa kalojmë në të ardhmen tonë vegane, ne duam të sigurohemi që sa më shumë njerëz të jenë të gatshëm për ndryshimin. Ju duhet të dini se çfarë ndodh prapa skenave. Ne jemi shumë të ngazëllyer që ju të takoni më shumë nga njerëzit që realizojnë produktet tona. 

Ne do t’ju plotësojmë disa nga përparimet tona këtu dhe do të ndajmë disa histori nga udhëtimi ynë deri tani. 

Ndërkohë, ne do të ulim kokën dhe do të vazhdojmë atë që filloi Anita. Në këtë mënyrë ju mund të përqendroheni në ndjesinë e vetvetes tuaj më të bukur, të sigurt në njohuritë që ne jemi në këtë rast. Ne do të kujdesemi për detajet për ju. Jo sepse duam që ju të dini se sa të virtytshëm jemi, sepse nëse mendoni për këtë, 100% vegan thjesht ndihet mirë. 

* Deri në dhjetor 2023, ne synojmë të kemi të gjitha formulat tona të produkteve të certifikuara nga The Vegan Society. Është e mundur që formulimet e vjetra të cilat nuk janë certifikuar nga Shoqëria Vegane mund të jenë ende të pranishme në treg në atë pikë, pasi ato produkte po shiten.

Mënyra të tjera për të blerë...

INZAELE012_CT5_DESK_Shop.jpg

Bukuri Vegane dhe Vegjetariane

Nëse i keni thënë ndonjëherë një përshëndetje një qeni, keni parë një dokumentar për natyrën ose një foto të një dhie të vogël, do ta dini se kafshët janë shumë të veçanta

INZAELE012_CT5_DESK_Everyday[1]

Veganët e Përditshëm

Ne mund të kemi bërë premtimin tonë vegan, por jemi të vetëdijshëm se nuk jemi njerëzit e parë që e
kemi këtë ide.

20Q2_ALW_HR_BODY_DESKTOP

Klubi i Besnikërisë

It’s free to join, and we love treating our members. It’s the easiest way to earn rewards and you’ll become part of our all-important community. Get a gift on your birthday, member offers, new product sneak peeks and invites to exclusive parties.

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.