The Body Shop Albania

Brand Values

Paketimet tona

AMBALAZHET TONA QELLIMET TONA AFATGJATA PER KRIJIMIN E PAKETIMIT TE QENDRUESHEM. Ne jemi të përkushtuar të bëhemi biznesi më i qëndrueshëm që mund të jemi, dhe ne gjithmonë përpiqemi të zvogëlojmë ndikimin tonë në planet. Ka kuptim që ne vazhdimisht të rishikojmë paketimin e produkteve tona dhe të punojmë për qëllime afatgjata të qëndrueshmërisë. Kjo …

Paketimet tona Read More »

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.