Posta FALAS për porositë mbi 2,990L | Dërgesa në të gjithë Shqipërinë.
Dhurata për Bajram
Trajtoni miqtë, familjen dhe të dashurit tuaj me dhurata që ndihmojnë të tjerët. Koleksioni ynë i ri i dhuratave të Bajramit ndihmon në mbështetjen e partnerëve tanë të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit në mbarë botën, të cilët ndihmuan në krijimin e tyre. Rifreskojini shqisat tuaja me Eau de Toilette, Eau de Parfume dhe Mistet për Flokët dhe Trupin. Një dhuratë e përsosur na pret me përzgjedhjen tonë të ideve të dhuratave për Bajramin.
Filtro
Zgjidh madhësinë
Çmimi
-
Vlerësimi
Më të shiturat
Sipas relevancës
Çmimi: ulët në të lartë
Çmimi: të lartë në të ulët
Më të rejat
Më të vlerësuarat
Më të shiturat
Më të shikuarat
PËR LËKURË MË TË BUTË DHE MË TË SHËNDETSHME
2,950L
Shto në shportë
SET DHURATË PËR KUJDESIN E LËKURËS
2,550L
Shto në shportë
SET DHURATË PËR KUJDESIN E TRUPI
4,890L
Shto në shportë
SET DHURATË PËR KUJDESIN E LËKURËS
7,790L
Shto në shportë
SET DHURATË PËR KUJDESIN E TRUPI
3,490L
Shto në shportë
3,390L
Shto në shportë
SET DHURATE PËR KUJDESIN E TRUPIT
4,890L
Shto në shportë
SET DHURATË PËR KUJDESIN E LËKURËS
1,990L
Shto në shportë
3,390L
Shto në shportë
SET DHURATE PER KUJDESIN E TRUPIT
4,890L
Shto në shportë
SET DHURATË PËR KUJDESIN E TRUPI
7,490L
Shto në shportë
SET DHURATË PËR KUJDESIN E TRUPI
4,890L
Shto në shportë
Total: 13
Faqe:
Të rekomanduara
PËR LËKURË MË TË BUTË DHE MË TË SHËNDETSHME
2,950L
Shto në shportë
SET DHURATË PËR KUJDESIN E TRUPI
4,890L
Shto në shportë
SET DHURATË PËR KUJDESIN E LËKURËS
7,790L
Shto në shportë
SET DHURATË PËR KUJDESIN E TRUPI
3,490L
Shto në shportë
3,390L
Shto në shportë
SET DHURATE PËR KUJDESIN E TRUPIT
4,890L
Shto në shportë
3,390L
Shto në shportë
SET DHURATE PER KUJDESIN E TRUPIT
4,890L
Shto në shportë
SET DHURATË PËR KUJDESIN E TRUPI
7,490L
Shto në shportë
SET DHURATË PËR KUJDESIN E TRUPI
4,890L
Shto në shportë
Ju duhet ndihmë?
Live chat
E hënë – E dielë
9 AM – 9 PM
Rreth nesh
Rreth nesh
Karriera
Faleminderit. Jeni abonuar me sukses!
© 2024 The Body Shop International Limited
® A Registered Trademark of The Body Shop International Limited
™ A Trademark of The Body Shop International Limited All Rights Reserved.
The Body Shop Franchise Owned and Operated Under License by Axiom Albania Shpk
Produkti u shtua në shportë
Ka ndodhur një gabim. Ju lutem provoni prap!
Produkti u shtua në Listën e Dëshirave