The Body Shop Albania

Dhurata nën 1500 Lekë

Pra, ju jeni duke kërkuar diçka të veçantë, qetësuese dhe me aromê sensuale – pa shpenzuar shumë? Idetë e dhuratave nën 1500 Lekë janë zgjidhja e duhur. Në fakt, ne kemi mbledhur dhuratat tona më të mira nën 1500 Lekë. E përsosur për dikë që ju vlerësoni, për dikë qe doni ti thoni ‘faleminderit’ ose ndoshta nuk keni asnjë arsye specifike – ne kemi të gjitha ato që mendja, trupi, fytyra dhe shpirti i tyre do të dëshironte, me çmime fantastike. Nga kompletet e dhuratave për kujdesin e duarve, deri tek produktet e banjës me fruta dhe arra, kushdo që do të marrë këtë paketë të formuar në mënyrë perfekte do të ketë ditë të ëmbël  dhe do t’ju jetë mirënjohës.

Nuk ka produkte.
Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.