v

The Body Shop Albania

Dhurata për Ditëlindje

Pavarësisht nëse është një festë e madhe për ditëlindje, apo një çështje jo-unë-nuk jam-një-vjeçar, ne kemi krijuar një sërë dhuratash për ditëlindje për të festuar të dashurit tuaj. Nëse jeni në kërkim të kompleteve të kujdesit për lëkurën, gjërat e domosdoshme të makeup-iz, ose ndoshta gjërat e mira të banjës dhe trupit janë më shumë gjëja e tyre e preferuar, ne jemi këtu për t’ju ndihmuar. Të freskëta nga idetë e dhuratave për ditëlindje? Këtu janë disa nga setet tona të preferuara dhe setet e dhuratave për ditëlindje për fillestarët. Kokosi ynë i butë ose kujdesi për trupin me Gjalp Shea janë një ide. Për dhuratat e kujdesit për flokët, shikoni në linjat tona të Bananes dhe Luleshtrydhe për t’i trajtuar ato me disa tufa me pamje të shkëlqyeshme. Një dhuratë e sigurt për ditëlindjen, me të vërtetë.

Lloji i produktit

Showing all 2 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.