v

The Body Shop Albania

Roller Rigjallërues Fytyre Oils of Life™

Për lëkurë më të butë

Roller Rigjallërues Fytyre Oils of Life™

Për lëkurë më të butë

Rated 0 out of 5
0/5
0 Mendime

Relaksohuni dhe përkëdheluni me Roller-in Rigjallërues të Fytyrës Oils of Life™. Për ta lënë lëkurën të ndihet energjike dhe me shkëlqim, ndiqni Ushtrimet e Vallëzimit të Fytyrës (krijuar nga Vanda Serrador, Facialiste dhe Eksperte e Kujdesit të Trupit për The Body Shop).

  • Roller Fytyre
  • Relaks, masazh dhe përkëdhelje
  • Vjen me ushtrime unike
Spastroje

Si përdoret

Ndiqni guidën që vjen me roller-in tuaj.

Rated 0 out of 5
0 / 5
Rated 0 out of 5
Performanca
Rated 0 out of 5
Cilësia
Rated 0 out of 5
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Roller Rigjallërues Fytyre Oils of Life™

My Review for Roller Rigjallërues Fytyre Oils of Life™

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.