The Body Shop Albania

Njerëzit e bëjnë botën të rrotullohet.
Bashkohu me ekipin tonë!

The Body Shop ka punuar gjithmonë me pasion dhe integritet, kështu që nuk është për t’u habitur që edhe kultura jonë e punës e mishëron këtë.

Njerëzit që punojnë me ne, me të vërtetë shkëlqejnë dhe janë në gjendje të përmbushin potencialin e tyre të vërtetë.

 

Na shkruani në [email protected] për të gjitha kërkesat në lidhje me punësimin pranë kompanisë tonë apo nëse dëshironi më tepër informacion në lidhje me kushtet e punësimit. 

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.