The Body Shop Albania

KARTA PëR DHURATë

Nëse nuk jeni të sigurt se çfarë ju pëlqen këto kohë ose keni nevojë për një dhuratë të minutës së fundit, mos kërkoni më tej. Gjithkush pëlqen të ndihet mirë, kështu që mund të bëni dhuratën e duhur. Pavarësisht nëse personi të cilit do i dhuroni ka shije të ndërlikuara në blerje apo thjesht doni t’i gëzoni me një set për vetë-kujdesje, Kartat tona për Dhuratë dhe Kartat Elektronike për Dhuratë janë zgjidhja e duhur. Me disa modele të ndryshme, të gjitha Kartat tona mund të shpenzohen në dyqan dhe në online në faqen tonë*. Merreni kartën në dyqan ose porositeni atë online. Shumë e lehte, apo jo?

DHURATA PëR zyrë

Nuk ka mënyrë më të bukur për të ndërtuar një marrëdhënie të mirë me kolegët apo klientët apo thjesht për të bërë një përshtypje pozitive te dikush, sesa me një dhuratë të personalizuar, nga një markë që krenohet me ndikimin e saj pozitiv në planet. Kartat tona për Dhuratë janë një mundësi e mirë dhe bukur për klientët, punonjësit apo kolegët tuaj. Klientët tanë të biznesit kanë të drejtë për një zbritje nga i gjithë katalogu ynë, në varësi të sasisë që porosisin, duke përfshirë Kartat për Dhuratë.

BLEJ NJë KARTë PëR DHURATë Në DYQAN

Vizitoni dyqanin The Body Shop, për të blerë një Kartë për Dhuratë (ne jemi gjithmonë të lumtur kur ju takojmë). Zgjidhni dizajnin dhe zarfin që preferoni dhe merrni tek arka kartën me vlerën e zgjedhur. 

Të tjera...

INZAELE012_CT5_DESK_Shop.jpg

Bukuri Vegane dhe Vegjetariane

Nëse i keni thënë ndonjëherë një përshëndetje një qeni, keni parë një dokumentar për natyrën ose një foto të një dhie të vogël, do ta dini se kafshët janë shumë të veçanta

INZAELE012_CT5_DESK_Everyday[1]

Veganët e Përditshëm

Ne mund të kemi bërë premtimin tonë vegan, por jemi të vetëdijshëm se nuk jemi njerëzit e parë që e
kemi këtë ide.

CT13_c00362_EDELWEISS_2022_Q2_ECOM_PLP_INROIPS634[1]

Edicioni Ynë Vegan

Ne po e bëjmë më të lehtë se kurrë zgjedhjen e bukurisë vegane dhe rutinave të kujdesit të lëkurës
me linjën tonë të prodhimeve vegane e cila është në rritje – për t'ju ndihmuar të siguroheni
ju jeni të mbuluar – nga koka te këmbët.

Screenshot_2

Karta për Dhuratë

Nëse nuk jeni të sigurt se çfarë ju pëlqen këto kohë ose keni nevojë për një dhuratë të minutës së fundit, mos kërkoni më tej.

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.