The Body Shop Albania

klubi i besnikërisë

ka vend për të gjithë në klubin tonë

Anëtarësimi është pa pagesë dhe ne kënaqemi kur i shpërblejmë anëtarët tanë.

Është mënyra më e thjeshtë për të fituar shpërblime dhe ju do të bëheni pjesë e komunitetit tonë të rëndësishëm.

Merrni një dhuratë në ditën e lindjes, oferta të dedikuara për anëtarët, shihni produktet e reja përpara të gjithëve dhe ftesa eksluzive në eventet tona.

Për çdo 100 pikë, ne ju shpërblejmë me 500 Lekë dhuratë për ti shpenzuar në dyqan, të cilat mund ti përdorni për veten tuaj apo duke i dhuruar shpërblimet tuaja për bamirësi. 

Regjistrohu menjëherë online ose në dyqanet tona!

Çfarë përfitoni kur regjistroheni

përfitime si klient

Sa më shumë që blini, aq më shumë fitoni. Merrni 1 pikë për çdo 100 Lekë që shpenzoni dhe kur të fitoni 100 pikë, ne do t’ju shpërblejmë me 500 Lekë për të shpenzuar.

evente

Merrni pjese në evente eksluzive dhe promovime produktesh përpara të gjitheve. Ftesa për këto evente dhe promovime do vijë më parë te ju!

dhurata

Kush nuk e pëlqen një dhuratë? Ne do t’ju trajtojmë me pikë dhuratë në ditëlindjen tuaj.

Çmime

Hyni në gara për të fituar produkte, pikë dhe përvoja. Plus, rishikoni produktet tona në internet dhe do të futeni në shortin tonë mujor të çmimeve për të FITUAR një pako me të mirat tona më të shitura.

SI TË REGJISTROHENI

1. VIZITO NJË PREJ DYQANEVE DHE PYET STAFIN TONË

2. REGJISTROHU DUKE NA SHKRUAR ONLINE

Dhuroni shpërblimet tuaja

Në The Body Shop, ne gjithmonë kemi besuar se biznesi mund të jetë një forcë për të mirë. Si anëtar, ju mund të zgjidhni t’i dhuroni shpërblimet tuaja të besnikërisë një prej partnerëve tanë të bamirësisë.

Për të dhuruar hyrjen tuaj të shpërblimit në llogarinë tuaj, zgjidhni skedën e shpërblimeve dhe klikoni butonin dhuroni në shpërblimin tuaj aktiv. Donacionet e shpërblimit mund të bëhen vetëm në internet dhe ju mund të dhuroni çdo numër shpërblimesh aktive.

Për çdo 100 pikë që fitoni, ne do t’ju shpërblejmë me 500 Lekë për të shpenzuar, të cilat mund t’i përdorni për të trajtuar veten me produktet tuaja të preferuara, ose zgjidhni të ndihmoni të tjerët duke i dhuruar shpërblimet tuaja për bamirësi.

Regjistrohuni online ose në dyqan sot!

LOVE YOUR BODY™ karta e anëtarësisë

Kur regjistroheni në programin tonë të besnikërisë Love Your Body ™ Club, do të merrni kartën tuaj të anëtarësimit. Nëse regjistroheni në dyqan, do ta merrni direkt atje.

Nëse regjistroheni në internet, do të shihni një kartë dixhitale dhe pikë, por mos u shqetësoni – nëse dëshironi edhe një kartë fizike, thjesht futuni në dyqanin tonë më të afërt.

Nuk keni nevojë për një kartë fizike për të kërkuar pikë në dyqan. Thuaji një anëtari të stafit kur të jesh në dyqan se je anëtar dhe ai do të jetë në gjendje të kërkojë të dhënat e tua.

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.