v

The Body Shop Albania

Drops Of Youth

Ne festojmë lëkurën e shëndetshme në çdo moshë. Dhe Drops of Youth ™ është këtu për të bërë pikërisht këtë. Linja jonë Drops of Youth ndihmon në promovimin e një lëkure më të freskët dhe me pamje më të shëndetshme. Disa produkte madje ndihmojnë në mbrojtjen e lëkurës tuaj të bukur nga ndotja e përditshme. Çdo shishe është e pasuruar me përbërës të frymëzuar nga natyra, përfshirë qelizat burimore edelweiss të cilat dihet se janë të pasura me antioksidantë. Drops of Youth ™ Concentrate është serumi ynë i përditshëm që ndihmon në zbutjen e lëkurës. Eksfoliuesi I Lëngshëm Drops of Youth ™ ndihmon në heqjen e papastërtive. Ndërsa Drops of Youth™ Bouncy Jelly Mist ndihmon në mbrojtjen e lëkurës nga efektet e dritës blu dhe ndotjes dhe hidraton për 24 orë.

Lloji i produktit

Showing all 9 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.