The Body Shop Albania

Kokos

Ne e duam familjen tonë të Kokosit. Kemi një grupp personazhesh luksozisht të butë dhe një numër shenjtorësh aromatikë gjithashtu. Produktet e bukurisë së kokosit, aroma, kujdesi për trupin, kujdesi për flokët dhe më shumë. Adhuruesit e Gjalpit të Trupit mund të gëzohen, Gjalpi ynë I Trupit Ushqyes me Kokos është një bestseller i butë dhe I mëndafshtë që lë lëkurën të ndihet e butë dhe e hidratuar deri në 48 orë. Për adhuruesit e locioneve, Qumështi ynë i Trupit Ushqyes me Kokos ka emrin tuaj. E pasur dhe e butë në mënyrë luksoze, me një aromë arre që do t’ju japë lumturi tropikale. Sigurohuni që ta filloni ditën ashtu si duhet me një dush të butë, Kremi ynë i Dushit me Kokos është shoqëruesi perfekt. Çmendu pas kokosit!

Active filters

Category Type produkti: Larja & Dushi

Showing all 4 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.