v

The Body Shop Albania

Vitaminë C

Ju dëgjuam duke thënë: ‘Jam lodhur me fytyrën time pa jetë’? Këtu vjen ndihma nga linja jonë e kujdesit të lëkurës me vitaminë C. Ashtu si me ngjyrën që ka vitamina C – portokalli – këtu ka një shkëlqim të madh për lëkurën e lodhur dhe pa jetë. Vitamina C për fytyrën është e mbushur me manaferrat camu camu, një burim i pasur i vitaminës C për lëkurën nga Nëna Natyrë. Buzëqeshni kur zbuloni shkëlqimin e Vitamin C Glow Revealing Liquid Peel, ku papastërtitë fjalë për fjalë largohen nga fytyra juaj. Dhe, oh ditët e mia, kjo linjë dëshiron të rikthejë atë buzëqeshje rrezatuese në fytyrën tuaj duke hidratuar lëkurën tuaj dhe duke kthyer shkëlqimin tuaj përsëri.

Lloji i produktit

Showing all 6 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.