The Body Shop Albania

NATURA &CO

MIRESEVINI NE FAMIJEN TONE

Natura & Co përfaqëson katër marka ikonike të bukurisë të bashkuara nga një qëllim i përbashkët. Natura, Avon, Aesop dhe The Body Shop ndajnë një angazhim për praktikat e qëndrueshme dhe etike të biznesit, dhe ne jemi krenarë që jemi grupi i katërt më i madh i bukurisë në botë.

TE BASHKUAR NGA QELLIMI

Çdo markë brenda grupit Natura & Co ka frymën e vet dhe misionin unik, por ne të gjithë jemi të lidhur nga një qëllim i përbashkët: të ndihmojmë në formimin e një bote më të mirë. Së bashku, ne krijojmë produkte dhe përvoja që mbështesin mirëqenien e njerëzve, kafshëve dhe planetit. Ne nuk po përpiqemi vetëm të jemi grupi më i mirë botëror i bukurisë në botë – ne duam të jemi grupi më i mirë global i bukurisë për botën.

NJE FAMILJE GLOBALE

Natura & Co është një familje globale me 40,000 punonjës dhe bashkëpunëtorë në mbi 100 vende. Rrjeti ynë direkt për konsumatorin përfshin mbi gjashtë milionë konsulentë dhe përfaqësues në të gjithë botën, duke i sjellë produktet dhe qëllimin tonë në mbi 200 milionë klientë. Kur themi global, ne me të vërtetë e nënkuptojmë atë.

PER NDRYSHIME POZITIVE

Në zemër të saj, Nature & Co drejtohet nga qëllimi. Katër markat tona janë të bashkuara nga një mënyrë më e mirë e të bërit biznes përmes ndikimit social, ekonomik dhe mjedisor. Ne duam të jemi një forcë lëvizëse në industrinë e bukurisë; marrja e masave kundër krizës klimatike, luftimi i testimit të kafshëve dhe angazhimi për një burim më të drejtë dhe më të qëndrueshëm, si dhe përdorimin e zërit tonë global për të bërë fushatë për kauza dhe për të sjellë ndryshime reale, pozitive.

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.