The Body Shop Albania

Difuzor Kallami

Për dhomën tuaj të pritjes, banjën ose dhomën e gjumit, diapazoni ynë i difuzorëve në formë kallami do t’i japë çdo hapësire një aromë të qëndrueshme, të freskët dhe të këndshme. Pra, pavarësisht nëse pëlqeni aroma që energjizojnë, ose aroma qetësuese për kur do të kalosh pak kohë vetëm, ne kemi një shumëllojshmëri që i përshtatet të gjitha shijeve. Për aromat e lehta me aromë toke, provoni Basil & Thyme Reed Diffuser. Për më shumë ëmbëlsi, Salted Caramel & Vanilla Reed Diffuser do t’i japë hapësirës tuaj një aromë të përsosur. Aromatizoni tempullin tuaj të shenjtë dhe blini gamën tonë të difuzorëve në formë kallami.

Showing all 4 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.