The Body Shop Albania

Dhurata Përkujdesjeje dhe Spa

Pak përkëdhelje shkon shumë larg. Dhe edicioni ynë i dhuratave për spa dhe përkëdhelje është këtu për t’a shijuar të gjithë njerëzit tuaj të preferuar. Ndihmoni kolegen tuaj të punës që të kthehet dhe të relaksohet me maskën tonë vegane Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask. Për t’i dhënë gjysmës suaj tjetër përvojën më të mirë të banjës në shtëpi, merrni në duart tuaja Spa Of The World ™ Vaj Masazhi me Lavender Francez. Një aromë livando dhe teksturë kadifeje, luksoze, relaksuese, fillesstarët e masazhit nuk kanë pse të shqetësohen. Për më shumë dhurata përkëdhelëse spa, shikoni gamën tonë Spa of the World, të frymëzuar nga praktikat tradicionale të banjës nga vendet e largëta.

Showing all 11 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.