The Body Shop Albania

Hidratues me SPF

Pavarësisht motit, duhet të vendosni SPF çdo ditë. Është e vërtetë, edhe kur është me re. Edhe nëse vështirë se dilni jashtë. Edhe kur po dilni për drekë. Dhe është shumë e lehtë të kombinosh kujdesin për lëkurën me SPF. Zbuloni kremrat hidratues me SPF që jo vetëm që do të hidratojnë lëkurën, por gjithashtu ndihmojnë në zvogëlimin e ekspozimit ndaj rrezeve të dëmshme UVA dhe UVB. Kemi një numër të konsiderueshëm të kremrave SPF për të zgjedhur, duke përfshirë: Aloe Soothing Moisture Lotion SPF15 PA ++, Vitamin E Moisture Protect Emulsion SPF 30 PA +++, Instaglow CC Cream SPF20 PA +++ dhe Skin Defense Multi-Protection Face Mist SPF30 PA +++. Koha për të gjetur mikun tuaj më të ri hidratues me SPF për lëkurën tuaj.

Showing all 6 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.