The Body Shop Albania

Indian Night Jasmine

Jasemini është një aromë nate natyrale, që gjendet vetëm në një shëtitje të këndshme mbrëmjeje. Linja jonë Indian Night Jasmine mishëron aromën e mikut tonë pas errësirës, kështu që ju të mund të shijoni aromën natën dhe ditën. Të gjithë kemi nevojë për pak luks nga koha në kohë dhe aroma jonë e Indian Night Jasmine dhe linja e kujdesit për trupin është zgjidhja e duhur. Po kërkoni diçka për të zbutur dilemën nga zyra në mbrëmje? Misti ynë Aromatik Indian Night Jasmine është I përkryer për të mbajtur në çantën tuaj për një aromë të freskët. Është mbushur me gjethe aromatike vjollce, jasemini të ngrohtë dhe nota të drurit të sandalit. Dhe për një aromë më të përqendruar, ne rekomandojmë Eau de Toilette Indian Night Jasmine. Lumturi botanike.

Showing the single result

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.