The Body Shop Albania

Japanese Cherry Blossom

Një lule rozë e butë, e butë dhe delikate, me aromë të çmuar dhe aftësi për të transformuar peizazhin. Ka një arsye pse lulja e qershisë japoneze është simboli i pranverës. Për nder të kësaj ikone, ne krijuam aromën tonë Japanese Cherry Blossom dhe linjën e kujdesit për trupin. Filloni me shkumimin luksoz të Xhelit tonë të Dushit Japanese Cherry Blossom. Më pas, Kremi ynë i lehtë dhe me aromë delicate i Trupit Japanese Cherry Blossom. Dhe për të kapur atë aromë në kohën e pranverës, ecni nëpër një re të Mistit tonë Aromatik Japanese Cherry Blossom. Notat aromatike përfshijnë lulet e qershisë (natyrisht), manjolën e ëmbël dhe drurin hinoki. Lumturia e luleve të qershisë gjatë gjithë vitit.

Showing the single result

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.