Search
Posta FALAS për porositë mbi 2,990L

Kistna

Për djemtë, linja jonë Kistna ka të mbuluara me kujdesin për flokët, aromën dhe nevojat tuaja për kujdesin e trupit. Me një ekuilibër freskues të agrumeve dhe erëzave, linja jonë Kistna është një fituese e vërtetë. Po kërkoni diçka për ta marrë në çantën e palestrës? Provoni Larësin e Flokëve dhe Trupit Kistna, kjo do ta bëjë djersën të vlefshme, duke e lënë lëkurën tuaj të pastruar dhe skalpin tuaj të freskët. Doni më shumë lidhur me Kistna? Një sprucim i Eau de Toilette tonë Kistna duhet ta bëjë këtë. Eau de Toilette ynë ka nota të freskëta grejpfruti, limoni, druri kedri dhe vaniljeje. Një linjë për të gjitha meshkujt modernë.

S'ka ende vlerësim

2,450L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 24% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 1,190L.Çmimi i tanishëm është: 900L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit