Search
Posta FALAS për porositë mbi 2,990L

Limon

Ndjehuni të pastër dhe me vetëbesim nga koka te këmbët me linjën tonë mbrojtëse dhe purifikuese me Limon. Është vegane, me vaj esencial limoni dhe kombinon hapat që kanë veti antibakteriale, pastrimi intensive dhe mbrojtëse.

S'ka ende vlerësim

1,190L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

850L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,650L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit