The Body Shop Albania

Qymyr

Nëse nuk e keni dëgjuar famën e qymyrit, fleta jonë e kopjeve të Përfitimeve të Qymyrit do t’ju përditësojë më shpejt. Si përmbledhje, është një nga dhuratat më të mëdha të Nënës Natyrë për kujdesin e lëkurës. Ne e furnizojmë qymyrin tonë nga bambu e qëndrueshme i rritur në ultësirën e Himalajeve, të cilin do ta gjeni në gamën tonë të Qymyrit Himalajan. Maska jonë Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask është e mbushur me gjethe çaji jeshil dhe vaj tea tree organike të Komunitetit të Tregtisë së Drejtë, pastrues mjaft i fuqishëm. Një tjetër i preferuar, Himalayan Charcoal Purifying Clay Wash është një domosdoshmëri për banjën për të ndihmuar në luftën kundër ndotjes dhe papastërtive.

Showing the single result

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.