Search
Posta FALAS për porositë mbi 2,990L

Roots of Strength

Projektuar vetëm për lëkurë të maturuar (ju e dini, si një verë e mirë), të gjithë ju që jeni të apasionuar me mjedisin dhe natyrën do ta doni këtë koncept të kujdesit të lëkurës që mbështetet në traditat e bukurisë për të krijuar gamën Roots of Strength, me produkte si Krem Dite Forcues dhe Locion Esencë. Rrjetet ushqyese të ujit dhe mineraleve që u nevojiten bimëve, rrënjët kanë atë magji me të cilën ne kemi pasuruar lëkurën tonë me Roots of Strength™. Dhe ne nuk kemi lënë asnjë gur pa lëvizur në gjetjen e ekstrakteve të rrënjëve që përdoren për të bërë kremrat hidratues veganë – xhenxhefil, xhensen dhe ruscus, secili me burim nga e gjithë bota. Kthehuni nga Roots of Strength™ për të ndihmuar lëkurën tuaj të ndjehet më elastike dhe lodhjen të reduktohet.

S'ka ende vlerësim

1,790L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

3,090L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit