Search
Posta FALAS për porositë mbi 2,990L

White musk

Truri juaj mund të bashkojë kujtimet dhe emocionet me mijëra aroma. Krijoni kujtime të reja ose rikujtojini me linjën tone të famshme të aromave White Musk®. E famshme që nga fillimi i saj në 1981, ajo u bë aroma përfaqësuese e një brezi. Gjithçka që doni mbetet e njëjtë, por tani ka një pamje të re, paketim të qëndrueshëm, aroma komplimentues për tu kombinuar dhe pjesa më e mirë – është vegan. White Musk® është një përzierje e freskët e aldehideve të pastra, jaseminës absolute, zambakut të luginës dhe myshkut sensual – aroma e saj e pastër dhe me lule zgjon sensualitetin dhe besimin. -Është afatgjatë me një prekje të lehtë. Ose, nëse doni të luani me këto nota, elementët tone të tjerë të aromës White Musk® janë bërë për t’u shtresuar me aromën origjinale White Musk®, kështu që ju mund të përshtatni aromën tuaj të preferuar dhe ta kombinoni atë në një mënyrë krejt të re.

S'ka ende vlerësim

700L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 30% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 1,750L.Çmimi i tanishëm është: 1,230L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,750L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,750L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 30% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 5,890L.Çmimi i tanishëm është: 4,110L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

5,690L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

5,690L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

2,890L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,090L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

1,790L2,450L

Shto në shportë Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

2,450L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 38% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 1,450L.Çmimi i tanishëm është: 900L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

2,950L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,190L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 38% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 1,450L.Çmimi i tanishëm është: 900L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit