Search
Posta FALAS për porositë mbi 2,990L

Buzët

Asnjëherë mos e nënvlerësoni fuqinë e një buzëkuqi të thjeshtë. Kjo ndjenjë kur e gjeni të preferuarin tuaj të ri është, mjaft e kënaqshme. Produktet tona të makeup-it të buzëve – mendoni buzëkuqët, lapsat e buzëve, shkëlqyesit e buzëve, kujdesin për buzët dhe balsamet e buzëve – janë këtu për t’ju ndihmuar. Provoni një nuancë (ose dy) nga buzëkuqët tanë Color Crush: një ndjenjë hidratuese luksoze e dukshme për buzët. Këshillë e rëndësishme: merreni lehtë dhe përziejeni faqet për të ndriçuar fytyrën tuaj. Në këtë shënim, Ngjyruesi ynë Lip & Cheek është formuluar pikërisht për këtë – produkti ynë i dyfishtë, heroi që mund ta përdorni në buzët dhe faqet tuaja për një shkëlqim të shëndetshëm rozë. Dashamirësit e buzëve mat, jemi kujdesur edhe për ju me Likuidin tonë Matte Lip. Gati për puthje.

S'ka ende vlerësim

1,190L

Shto në shportë Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 50% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 1,890L.Çmimi i tanishëm është: 950L.

Shto në shportë Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 36% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 1,550L.Çmimi i tanishëm është: 990L.

Shto në shportë Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,050L1,090L

Shto në shportë Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

700L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 20% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 950L.Çmimi i tanishëm është: 760L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

750L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

950L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 30% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 1,290L.Çmimi i tanishëm është: 900L.

Shto në shportë Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

600L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,290L

Shto në shportë Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit