Search
Posta FALAS për porositë mbi 2,990L

Furça dhe Mjete Makeup-i

A është koha që ju të pastroni mjetet tuaja të makeup-it? Ato mund të bëjnë të gjitha ndryshimet kur jeni duke u përpjekur të krijoni pamjen tuaj. Me një furçë për çdo nevojë, nga një furçë fondatinte, furçë blush-i ose furçë sysh, tonat janë bërë me bambu dhe alumin. Fijet e tyre super të buta, të dendura, najloni janë plotësisht pa mizori dhe sigurojnë performancë maksimale. Ne gjithashtu kemi një gamë të madhe të mjeteve të makeup-it, si sfungjerin tone Complexion Blender – Asnjëherë mos kini frikë nga një vijë fondatinte, ose Setting Spray për fiksim anti-zbehje dhe anti-ndotje, dhe kush nuk e do një aksesor? Ne kemi mprehës dhe krehër. Përfitoni maksimalisht nga makeup-i juaj me mjete që me të vërtetë bëjnë punën e tyre.

S'ka ende vlerësim

1,790L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

2,090L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,450L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

2,090L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,790L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,450L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,450L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,450L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

750L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

500L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

350L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 40% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 600L.Çmimi i tanishëm është: 360L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

900L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit