The Body Shop Albania

Makeup Vegan

Përqafimi i mënyrës vegane të jetës nuk ka qenë kurrë më i lehtë. Po kërkoni produktet tona më të mira vegane të makeup-it? Ne kemi kaluar një kohë të gjatë duke përsosur formula tona vegane. Mendoni mascara vegane, fondatinta vegane dhe më shumë. Lyejini qerpikët tuaj me Xhelin për Vetullat & Qerpikët, lyeni buzët me Matte Lip Butter dhe jepini faqeve tuaja një blush të bukur rozë me Ngjyrën tonë të faqeve All-In-One. Dhe nëse ju pëlqen të qëndroni perfekt në foto, provoni Instaglow CC Cream SPF20 – një hero me shumë funksione që i përmbush të gjitha kriteret: ndriçon lëkurën, minimizon shfaqjen e poreve, zvogëlon shkëlqimin dhe hidraton lëkurën tuaj.

Showing all 4 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.