Search
Posta FALAS për porositë mbi 2,990L

Mascara

Nëse jeni të fiksuar me sytë, linja jonë e maskarave që theksojnë sytë janë pikërisht ajo që po kërkoni. Shtresoni Super Volume Mascara për të ngritur dhe rritur vëllimin e qerpikëve (është një prej më të shiturit për një arsye). Dhe nëse jeni duke derdhur një lot (lumturie ose … alergjie), të kapur nga shiu, apo duke shijuar notin për pushime, mascara e papërshkueshme nga uji është miku juaj më i mirë i bukurisë. Mascara Lash Sport i Papërshkueshëm nga Uji është i pasuruar me vaj marula për të ndihmuar në ushqimin dhe definimin e qerpikëve. Për një nxitje delikate të qerpikëve ju duhet Happy Go Lash Mascara për pamje natyrale. Nuk ngjit apo njollos këtu!

S'ka ende vlerësim

1,750L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,950L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,950L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit