The Body Shop Albania

Coconut Bronze

Shkëlqeni gjatë gjithë vitit me bronzerin e kokosit, linja jonë vegane e bronzimit e pasuruar me kokosin e Komunitetit të Tregtisë së Drejtë nga Samoa. Heronjtë tanë të vetë-nxirjes janë shumë të lehtë për tu përdorur dhe i japin shkëlqim çdo çehreje (madje edhe shkëlqim pas pushimeve). Lëreni lëkurën tuaj të përthithë Coconut Bronze Gradual Tan Lotion për një pamje të puthur nga dielli. Arrini mollëzat sit ë sapokthyer nga plazhi edhe kur bie shi jashtë me Coconut Bronze Glow Powder. Ose zgjidhni vajin tonë të thatë Coconut Bronze Shimmering Dry Oil për të shtuar shkëlqim delikat në lëkurën tuaj. Me hidratim me ndjesi të freskët dhe një aromë kokosit, Coconut Bronze do ta bëjë lëkurën tuaj të ndjehet sikur është në pushime.

Showing all 6 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.