The Body Shop Albania

Vegane

Fakt argëtues: rreth gjysma e produkteve tona në The Body Shop janë vegane. E përsosur nëse kohët e fundit keni bërë ndërrimin në vegan, ose nëse keni qenë duke jetuar me bazë bimore për një kohë. Përqafoni mënyrën e të jetuarit me linjën tonë të produkteve vegane. Ne kemi kujdes për lëkurën vegan, krem hidratues vegan, kujdes flokësh vegan, makeup-e vegane – përfshirë fondatintën vegane dhe – dhe produktet tona ikonike të kujdesit për trupin. Të jesh vegan nuk do të thotë që duhet të humbasësh. Blini VIP-at tanë veganë, siç janë Drops of Youth ™ Sleeping Bouncy Mask dhe Vaji Tea Tree.

Showing all 6 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.