The Body Shop Albania

Deodorantë rroll-on & antiperspirantë

Kur e mendoni, sqetullat tuaja meritojnë të njëjtën dashuri si pjesa tjetër e trupit. Deodorantët e The Body Shop janë formuluar që të kujdesen për sqetullat tuaja: për ata që hedhin duart lart në momentet e gëzimit (të gjithë e kemi një këngë), për atë sprint për të kapur autobusin, dhe për të mos harruar ato përqafime që ju pëlqen të jepni. Deodoranti ynë Aloe Caring Roll-On përmban aloe vera organike të Komunitetit të Tregtisë së Drejtë (me ju e kemi, lëkurat e ndjeshme). Dashamirët e aromës së myshkut? Provoni Deodorantin tonë White Musk® Sport Anti-Perspirant. Dhe deodorant për burra? Provoni deodorantin tonë Maca Root & Aloe Freh Kick.

Showing all 6 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.