Search
Posta FALAS për porositë mbi 2,990L

Kujdesi i Këmbëve

Edhe këmbët kanë nevojë për dashuri. Ato e meritojnë atë në fund të fundit, duke ju çuar këtu, atje dhe kudo. Trajtoni këmbët tuaja me linjën tonë të kujdesit për këmbët të mbushur me banja indulgjente këmbësh, scrub-e këmbësh, kremra masazhi për këmbët dhe më shumë. Rifreskoni gishtërinjtë e lodhur me produkte këmbësh siç është Peppermint Intensive Cooling Foot Rescue, ose trajtoni lëkurën e thatë dhe të ashpër me Limën tonë të Këmbëve dhe Hemp Hard-Working Foot Protector. Së shpejti do të ndiheni sikur po ecni në ajër. Produktet tona të kujdesit për këmbët janë mënyra perfekte për të siguruar që po ndjeheni të përkëdhelur nga koka te këmbët. Pastaj kthehuni atje jashtë, keni vende për të shkuar.

S'ka ende vlerësim

1,090L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,450L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,190L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,390L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

1,190L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 29% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 950L.Çmimi i tanishëm është: 670L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit
- 30% ULJE

S'ka ende vlerësim

Çmimi origjinal qe: 1,290L.Çmimi i tanishëm është: 900L.

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit