Search
Posta FALAS për porositë mbi 2,990L

Produkte për Thonjtë

Përshëndetni thonjtë e lyer dhe duart e hidratuara me linjën tonë të kujdesit për thonjtë. Produkte të kujdesit për thonjtë, si limat, blloqet lustruese dhe kremrat hidratues të duarve. Ne kemi produkte edhe për kutikulat tuaja. Vaji ynë për Thonjtë dhe Kutikulat, i pasuruar me vaj bajameje, do të ndihmojë për t’i mbajtur thonjtë dhe kutikulat të duken të shëndetshme. Sa për kremin e duarve? Provoni vetë definimin e “butësisë” në një paketim – Gjalpi i Bajameve për Duart dhe Thonjtë. Është mjaftueshëm i vogël për ta mbajtur me vete ndërsa jeni në lëvizje. Konsideronjini duart e thata dhe thonjtë e lodhur, një histori të së kaluarës. Po, ne kemi goditur në shenjë.

S'ka ende vlerësim

800L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit

S'ka ende vlerësim

600L

Ky produkt ka disa variante. Mundësitë mund të zgjidhen te faqja e produktit