The Body Shop Albania

Lavender Eye Pillow

Lavender Eye Pillow

0/5
0 Mendime

Jepini vetes ose të dashurit tuaj momente relaksi me maskën e gjumit.

Me mbushjen e saj 100% të tharë me livando, maska do t’ju ndihmojë të relaksoni shqisat tuaja dhe të shijoni një festë të merituar. E mbështjellë në një kuti të lezetshme, maska është një ide e shkëlqyer per dhuratë.

  • Maskë-jastëk për sytë me mbushje livande
Clear

Si përdoret

  1. Vendoseni maskën në sytë tuaj.
  2. Relaksohuni dhe shijoni një pushim relaksues.
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Lavender Eye Pillow

My Review for Lavender Eye Pillow

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.