The Body Shop Albania

Berries & Bliss Blissful Strawberry Treats

Berries & Bliss Blissful Strawberry Treats

0/5
0 Mendime

Jepni dhuratën e lumturisë së ëmbël të luleshtrydheve me setin tonë aromatik të dhuratave Berries & Bliss Strawberry Treats.

Hidhuni në dush dhe shijoni mirësinë e frutave me xhelin tonë të dushit me aromë serioze frutash dhe freskues. Është bërë me aloe vera organike të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit nga Meksika. Në fakt, duke zgjedhur këtë dhuratë, ju po ndihmoni për të mbështetur fermeret indigjene femra që jetojnë në buzë të pyjeve tropikale. Tani ëmbëlsoni gjërat edhe më tej me Body Mist-in tonë për të mbajtur këtë aromë hyjnore të luleshtrydhes. Është bërë me 97% përbërës me origjinë natyrale për t’ju lënë të ndiheni të freskët nga koka te këmbët. Përkëdheli dikë të veçantë (ose veten) dhe jepi këtë mbushës me aromë të ëmbël ose surprizën e Santa Secret.

  • Strawberry Shower Gel 60ml
  • Strawberry Body Mist 100ml
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Berries & Bliss Blissful Strawberry Treats

My Review for Berries & Bliss Blissful Strawberry Treats

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.