The Body Shop Albania

Black Musk – Eau de Parfum

Aromë Orientale

Për femra

Black Musk – Eau de Parfum

Aromë Orientale

Për femra

0/5
0 Mendime

Parfumi Black Musk me notat sensuale të myshkut dhe notat e ëmbla të dardhës bambinella, piperit rozë dhe bergamotit, është zgjedhja e duhur për çdo stinë.

  • Produkt vegan, jo i testuar në kafshë apo gjallesa të tjera.
  • Konsistencë parfumi, që zgjat shumë.
Clear

Si përdoret

1. Përdoreni produktin në pjesën e qafës dhe kyçeve të duarëve.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Black Musk - Eau de Parfum

Denat Alkooli, Alkool, Ujë, Parfum, Salicilat Benzil, Limonene, Hydroxycitronellal, Hexyl Cinnamal, Linalool, Pentaeritril Tetra¬ Di¬ t¬ Butil Hydroxyhydrocinnamate, Koumarin, Linalool, Jononi Alpha Izometil, Alkool t¬ Butil, Cinnamal, Limonene, Alkool Benzil, Isoeugenol, Benzoat Denatonimi.

My Review for Black Musk - Eau de Parfum

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.