The Body Shop Albania

Black Musk Medium RM23

Black Musk Medium RM23

0/5
0 Mendime

Surprizoni veten ose një të dashur me setin elegant të dhuratave për njohësit e aromave sensuale Black Musk Medium. Myshku i zi magjeps me një aromë të myshkut më të thellë dhe sensual. Në një kuti elegante, ne kemi kombinuar formatet e preferuara nga seria që do t’ju magjepsin me një aromë të këndshme të dardhës bambinella dhe rrënjës së errët të jamballit, me nota të ngrohta varëse të vaniljes së zezë dhe myshkut të prodhuara pa dëmtuar kafshët.

Filloni ritualin me xhelin pastrues të dushit të pasuruar me aloe vera organike, i cili qetëson lëkurën dhe e lë atë të lëmuar. Vazhdoni me locionin aromatik, hidratues që do ta lërë lëkurën tuaj të butë dhe aromatike. Përfundoni duke aplikuar sprej dhe shijoni aromën joshëse.

Ky grup simpatik aromash është dhurata perfekte për çdo rast. Është paketuar në një kuti të bërë nga letra e ripërdorshme e certifikuar nga FSC nga partneri ynë i Tregtisë së Drejtë të Komunitetit, Get Paper Industry në Nepal.

Xhel dushi Musk i zi 250 ml.
Losion trupi Black Musk 250 ml.
Spray trupi Black Musk 100 ml.Ju lutemi shikoni çdo produkt individual të përfshirë në komplet për përbërës të detajuar.

Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Black Musk Medium RM23

Ju lutemi shikoni çdo produkt individual të përfshirë në komplet për përbërës të detajuar.

My Review for Black Musk Medium RM23

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.