The Body Shop Albania

Body Mist Black Musk

Aromë Orientale

Për femra

Body Mist Black Musk

Aromë Orientale

Për femra

0/5
0 Mendime

Ky mist ose parfum trupi me notat e ëmbla të dardhës bambinella, piperit rozë dhe bergamotit dhe për kontrast myshkun e zi, do të kthehet në një nga të preferuarit tuaj shumë shpejt. Produkt vegan jo i testuar në kafshë apo gjallesa të tjera.

Clear

Si përdoret

1. Sprucojeni produktin në trup, pas larjes ose dushit.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Body Mist Black Musk

Denat Alkooli (35%), Alkool (33.6%), Ujë, Parfum, Salicilat Benzili, Hidroksicitronellal, Limonene, Pentaeritritil Tetra ¬ Di¬t¬ Butil, Hydroxyhydrocinnamate, Cinnamal Heksil, Alkool t¬ Butil, Linalool, Koumarin, Alkool Benzil, Citral, Jononi Alpha Izometil, Benzoat Denatoniumi.

My Review for Body Mist Black Musk

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.