The Body Shop Albania

Black Musk – Perfume Oil

Oriental scent

Për femra

Black Musk – Perfume Oil

Oriental scent

Për femra

0/5
0 Mendime

Ky parfum vajor është një përzierje e myshkut tonë më të thellë, më të errët dhe më sensual. Shënimet e ëmbla të dardhës bambinella, piperit rozë dhe bergamotit janë në kontrast me myshkun e zi të ashpër. Përdoreni me produkte të tjera Black Musk për të ndërtuar aromën.

  • Parfum vajor
  • Myshk pa mizori ndaj kafshëve
  • Aromë që zgjat
  • Myshku ynë më i thellë, më i errët, më sensual
  • A jeni gati të bini në tundim dhe të dashuroheni me anën e errët?
Clear

Si përdoret

Vendosni një apo dy pika në qafë dhe pikat e pulsit.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Black Musk - Perfume Oil

Parfum / Fragrancë (Përbërës Aromatizues), Benzil Salicilat (Përbërës Aromatizues), Hidroksicitronellal (Përbërës Aromatizues), Limonen (Përbërës Aromatizues), Hexyl Cinnamal (Përbërës Aromatizues), Linalool (Përbërës Aromatizues), Kumarinë (Përbërës Aromatizues), Alkool Benzil (Konservant) Alpha-Isomethyl Ionone (Përbërës Aromatizues), Citral (Përbërës Aromatizues), Benzil Benzoate (Përbërës Aromatizues), Isoeugenol (Përbërës Aromatizues).

My Review for Black Musk - Perfume Oil

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.