The Body Shop Albania

Black Musk Small RM23

SET PËR DHURATË

AROMË E NGROHTË DHE ELEGANTE

VEGAN

Black Musk Small RM23

SET PËR DHURATË

AROMË E NGROHTË DHE ELEGANTE

VEGAN

0/5
0 Mendime

Surprizoni veten ose një të dashur me kompletin elegant të dhuratave Black Musk Small.

Myshku i Zi magjeps me një aromë të myshkut më të thellë dhe sensual. Xheli pastrues i dushit dhe spërkatja aromatike e trupit mbështjellë me notat e tij të ngrohta të dardhës bambinella dhe rrënjës së errët të jamballit, me nota të ngrohta varëse të vaniljes së zezë dhe myshkut të prodhuara pa dëmtuar kafshët.

E paketuar në një kuti të bërë me letër të certifikuar FSC, dhurata me kujdes elegant është një zgjedhje e shkëlqyer për çdo rast.

Xhel dushi Musk i zi 250 ml.
Spray trupi Black Musk 100 ml.

Clear

Si përdoret

Si përdoret?
1. Lahuni me shkumën e butë të xhelit të dushit dhe më pas shpëlajeni mirë.
2. Aplikoni Mist-in e trupit dhe shijoni aromën e parezistueshme.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Black Musk Small RM23

Ju lutemi shikoni çdo produkt individual të përfshirë në komplet për përbërës të detajuar.

My Review for Black Musk Small RM23

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.