The Body Shop Albania

Blackhead Remover

Blackhead Remover

0/5
0 Mendime

Targetoni pikat e zeza pa mundim me këtë heqës të dobishëm të pikave të zeza – një element kryesor i kompletit të bukurisë. Hidhni ujë të nxehtë në një tas dhe mbajeni kokën mbi tas për disa minuta për të hapur poret tuaja. Më pas, vendosni fundin e mbartësit rreth pikës së zezë dhe shtypni butësisht për ta nxjerrë.

Një element kryesor i kompletit të bukurisë
Heqja e shpejtë dhe e lehtë e pikave të zeza
Fund të dyfishtë për pikat e zeza të çdo madhësie
Përdoreni me linjën tonë Tea Tree për të luftuar pikat e zeza

Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Blackhead Remover

My Review for Blackhead Remover

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.