The Body Shop Albania

Blender për Fytyrën

Blender për Fytyrën

0/5
0 Mendime

Me blenderin e fytyrës nga linja jonë, asnjë imperfeksion nuk do të ekzistojë më në makeupin tuaj. Materiali i butë prej sfungjeri dhe forma e tij ju siguron një përzierje të mirë të çdolloj produkti të aplikuar në lëkurë. Material, që lahet dhe pastrohet lehtësisht.

Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Blender për Fytyrën

My Review for Blender për Fytyrën

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.