The Body Shop Albania

Blue Musk Small RM23

Blue Musk Small RM23

0/5
0 Mendime

Surprizoni veten ose një të dashur me kompletin elegant të dhuratave Blue Musk Small.

Blue Musk magjeps me aromën e tij të freskët dhe të drurit. Xheli dhe shampoja e dushit dhe spërkatja aromatike e trupit mbështjell me notat e tij të ngrohta të livandës së freskët, barbarozës së harlisur dhe drurit kremoz të sandalit, të plotësuar me vajra natyrale të vetiverit dhe bergamotit. Sigurisht, formula plotësohet me myshkun ikonik të The Body Shop, i prodhuar pa dëmtuar kafshët, i cili i shton sofistikimin aromës.

Formula e produktit larës është pasuruar me aloe vera organike të prodhuar në kuadër të programit të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit në Meksikë, e cila hidraton dhe qetëson lëkurën e trupit.

Ky grup simpatik aromash është dhurata perfekte për çdo rast.

Xhel dushi dhe shampo Blue Musk 250 ml.
Spray trupi Blue Musk 100 ml.
Projektuar për të gjitha gjinitë

Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Blue Musk Small RM23

Ju lutemi shikoni çdo produkt individual të përfshirë në komplet për përbërës të detajuar.

My Review for Blue Musk Small RM23

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.