The Body Shop Albania

Box of Wonders Big Advent Calendar

Box of Wonders Big Advent Calendar

0/5
0 Mendime

Numëroni deri në ditën e Krishtlindjes me 25 ëmbëlsirat e mbushura me mrekulli të fshehura brenda Advent Kalendarit tonë Box of Wonders.

Advent Kalendari ynë i ri përmban një konstruksion të mrekullueshëm pop-up që ju transporton në botën e grave që prodhojnë gjalpë shea të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit në Ganën Veriore. Ne nuk do të ua prishim surprizën… por mund të jeni të sigurt se është e mbushur me disa trajtime serioze të mira nga koka te këmbët për të mbajtur veten të përkëdhelur gjatë gjithë Krishtlindjeve… Ndoshta do të gjeni disa nga Body Butters tanë, të pasuruar me gjalpë shea në Komunitetin Fair Trade nga Gana, për të ushqyer lëkurën e thatë me hidratim 96 orë. Ndoshta do të zbuloni mini maskat tona të fytyrës nga Himalayan Charcoal që djeg lëkurën dhe maskat energjike me kafe Nikaraguane. Mund të ketë edhe një pastrues trupi për të ndihmuar në mbajtjen e trupit tuaj të pastruar dhe të lëmuar gjatë gjithë sezonit. Ne do të donim që të prisnit për të zbuluar se çfarë tjetër fshihet brenda, por nëse kjo është shumë e vështirë, menyja jonë më poshtë ju tregon të gjitha.

Me çdo Box of Wonders, do të gjeni gjithashtu pak fakte rreth partnerëve tanë të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit ose një akt dashamirësie, kështu që mund të ndani pak mrekulli dhe gëzim me miqtë, familjen dhe komunitetin tuaj. Ju madje mund t’i ripërdorni dritaret si etiketa dhuratash, dhe sirtarët janë të mrekullueshëm për të ruajtur vepra artizanale dhe copa të tjera të vogla, shumë kohë pas Krishtlindjes.

Dhe mbani mend, ky Advent kalendar nuk ju sjell vetëm lumturi juve dhe njerëzve që doni, por gjithashtu mbështet partnerët tanë globalë në Ghana me mundësi të drejta dhe të rregullta të ardhurash dhe akses në projekte të kujdesit shëndetësor dhe arsimor. Deri më tani mbi 600 gra në 11 fshatra kanë parë përmirësime në jetën e tyre. Dhuratat e Krishtlindjeve nuk bëhen shumë më të mrekullueshme se kjo.

Gjatësia 31cm x Thellësia 22cm x Lartësia 17 cm Pesha 2.8 kg.

 

Clear

Çfarë përfshihet?

Shea Hand Balm 30ml
Avocado Lip Care Stick 4.2g
Strawberry Shower Gel 60ml
Camomile Muslin Cloth
Camomile Sumptuous Cleansing Butter 20ml
Aloe Calm Hydration Sheet Mask 18ml
British Rose Shower Scrub 50ml
Bath Lily Large Ramie Gift
Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask 15ml
Shea Intense Repair Shampoo 250ml
Avocado Shower Cream 60ml
Mango Body Butter 50ml
Almond Milk Shower Cream 60ml
Tie Front Headband
Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask 15ml
Almond Milk Soap 100g
Pink Grapefruit Shower Gel 60ml
Vitamin C Glow Sheet Mask 18ml
Avocado Body scrub 50ml
British Rose Shower Gel 60ml
British Rose Hand Cream 30ml
Vitamin E Quench Sheet Mask 18ml
Shea Body Butter 50ml
Himalayan Charcoal Skin Clarifying Night Peel 30ml
Breathe Massage Melt 75ml

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Box of Wonders Big Advent Calendar

Shih ne paketimin e secilit produkt specifik.

My Review for Box of Wonders Big Advent Calendar

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.