The Body Shop Albania

Buff & Smooth Konjac Body Sponge

Buff & Smooth Konjac Body Sponge

0/5
0 Mendime

Përkëdhelni trupin e bukur këtë Krishtlindje me sfungjerin tonë Buff & Smooth Konjac Body.

E bërë nga rrënja konjac, një perime me rrënjë poroze, eksfolon butësisht lëkurën duke pastruar thellësisht. Një trajtim i dobishëm për zbutjen e trupit, i përsosur për një surprizë Secret Santa ose mbushës çorape.

Kjo dhuratë nuk u sjell vetëm gëzim njerëzve që doni. Zbuloni se si ndihmon gjithashtu në përhapjen e dashurisë dhe ndarjen e gëzimit me njerëzit më vetëmohues në komunitetin tonë.

  • Sfungjeri Konjac
Clear

Si përdoret

  1. Vendosni në ujë sfungjerin tuaj për rreth 10 deri në 20 minuta (nëse është hera e parë që e përdorni), derisa të jetë zgjeruar dhe zbutur.
  2. Shtrydheni për të liruar ujin e tepërt.
  3. Përdoreni për të pastruar butësisht lëkurën në një lëvizje rrethore.
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Buff & Smooth Konjac Body Sponge

My Review for Buff & Smooth Konjac Body Sponge

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.