The Body Shop Albania

Camomile Calm & Cleansing Set

Camomile Calm & Cleansing Set

0/5
0 Mendime

-Gjalp për pastrimin e fytyrës me kamomil 90 ml.
-Gjalp për pastrimin e fytyrës me kamomil 20 ml.
-Tampon grimi të ripërdorshme, të bëra nga pambuku dhe bambu

Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Camomile Calm & Cleansing Set

Ju lutemi referohuni tek perberesit e secilit produkt individualisht ne paketim.

My Review for Camomile Calm & Cleansing Set

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.