The Body Shop Albania

Cleanse & Protect Lemon Gift Set

SETI I DHURATËS PËR KUJDESIN E TRUPIT

VEGAN

Cleanse & Protect Lemon Gift Set

SETI I DHURATËS PËR KUJDESIN E TRUPIT

VEGAN

0/5
0 Mendime

Çdo person dëshiron të ndjehet i freskët, i mbrojtur dhe i pastër. Për këtë arsye, mund të bëni një dhuratë të veçantë me Setin tonë të dhuratave “Limon Cleanse & Protect”. Ky set përmban larëse duarsh me limon, losion për duar dhe trup dhe një krem duarsh.

Por kjo dhuratë nuk do të ndihmojë vetëm duart e tyre. Ajo mbështet partnerët tanë të tregtisë së drejtë të komunitetit që na ndihmuan ta bënim atë. Losioni ynë i hidratueshëm për duar dhe trup bëhet me shea gjalpë të komunitetit të tregtisë së drejtë të punuar dorazi nga Ghana.

Tregtimi ynë ndihmon të sigurojë pavarësi financiare për më shumë se 600 gra në 11 fshatra. Ne gjithashtu paguajmë një primë në mbështetje të projekteve të komunitetit mbi një çmim të drejtë. Sot, më shumë se 49,000 njerëz përfitojnë nga ky fond primë, duke përfshirë projekte shëndetësore, higjienë dhe arsimore. Deri më tani, nga këto investime janë ndërtuar gjashtë shkolla dhe një klinikë shëndetësore.

Dhe paketimi ynë e larësve të duarëve është bërë me plastik të ricikluar 100%, duke përfshirë plastik të ricikluar të tregtisë së drejtë të komunitetit të mbledhur nga rrugët e Bengaluru, Indi. Partneriteti ynë me “Plastics for Change” ndihmon në sigurimin e një çmimi të drejtë dhe kushteve të punës të përmirësuara për ata që marrin mbeturinat.

Paketa është gjithashtu e certifikuar FSC dhe mund të riciklohet në mënyrë të gjerë.

Zbuloni se si ne po mbështesim komunitetet dhe po luftojmë për një botë më të ndershme dhe më të bukur.

  • Larëse duarsh me limon 250ml
  • Losion për duar dhe trup me limon 200ml
  • Gjel për duar me limon 100ml
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Cleanse & Protect Lemon Gift Set

My Review for Cleanse & Protect Lemon Gift Set

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.