The Body Shop Albania

Moisture Socks Animal Paw Print

Moisture Socks Animal Paw Print

0/5
0 Mendime

Aksesori perfekt për pedikyrin tuaj në shtëpi, vishini këto çorape me hidratuese pambuku mbi një shtresë të kremit tuaj të preferuar për këmbët dhe zgjohuni me këmbë më të buta. Ky model i ri i këndshëm me figurat e putrave të kafshëve është në mbështetje të fushatës tonë Forever Against Animal Testing me Cruelty Free International; ne po bëjmë kërkesë për të ndaluar testimin e kafshëve në kozmetikë globalisht. Tregoni mbështetjen tuaj dhe nënshkruani peticionin.

Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Moisture Socks Animal Paw Print

My Review for Moisture Socks Animal Paw Print

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.