The Body Shop Albania

Doreza Eksfoliuese

Doreza Eksfoliuese

0/5
0 Mendime

Dorezat largojnë lëkurën e vdekur duke i dhënë lëkurës një pamje të pastër dhe plot jetë. Përdorini dorezat së bashku me një larës ose xhel trupi, për të pasur një rezultat final sa më të kënaqshëm. Vijnë në katër ngjyra. Të përshtatshme për eksfolimin e lëkurës në çdo stinë.

Clear

Si përdoret

Përdorini gjatë dushit ose në vaskë me sapunin, xhelin e trupit ose larësin tuaj të preferuar.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Doreza Eksfoliuese

My Review for Doreza Eksfoliuese

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.