The Body Shop Albania

Cactus Scrub Mitt

Cactus Scrub Mitt

0/5
0 Mendime

Vishni Dorezën tonë të Trupit me Kaktus dhe bëhuni gati të zgjoni lëkurën tuaj. Doreza jonë gjallëruese do ta lërë lëkurën tuaj, më të butë dhe të lëmuar në një çast.

  • Dorezë trupi
  • 100% fibra kaktusi
  • Rrit shkumën e larësit të trupit
  • I punuar me dorë në Meksikë
Clear

Si përdoret

Përdoreni në banjë ose dush me sapunin ose larësin tuaj të preferuar për trupin

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Cactus Scrub Mitt

My Review for Cactus Scrub Mitt

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.